Kullan ostaja

Kultapiste on luotettava kullan ostaja. Viime vuosien aikana olemme ostaneet kultaa kymmeniltä tuhansilta pohjoismaalaisilta kasvaen samalla yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista kullan ostajista. Monet asiakkaistamme asioivat kanssamme jo kolmatta-neljättä kertaa, mikä on merkki siitä, että asiakaskokemukset ovat olleet positiivisia.

Kullanostaja, joka maksaa hyvän hinnan kullasta

Olemme toimintamme alusta alkaen panostaneet huomattavia resursseja palvelun turvallisuuteen. Koska meillä ei ole fyysisiä toimipisteitä, pystymme maksamaan asiakkaalle todella hyvän hinnan kullasta. Internetissä toiminen tarkoittaa samalla kuitenkin myös sitä, että haluamme kullanostajana tuoda asiakkaalle turvallisuutta, vaikka hän ei pystykään kohtaamaan meitä kasvotusten. Asiakaspalvelumme vastaa asiakkaidemme kysymyksiin arkisin, jonka lisäksi olemme vakuuttaneet kaikki kultalähetykset asiakkaamme puolesta jopa 10.000 euroon saakka.

Kullan ostaja, joka antaa hintatakuun

Kullan ostajana Kultapiste on turvallinen kumppani, joka antaa sinulle asiakkaana hintatakuun. Lyhykäisyydessään se tarkoittaa sitä, että mikäli jonkin toinen kullan ostaja sattuisi lupaamaan sinulle internetissä paremman hinnan, niin maksamme sinulle erotuksen. Kullan hinta liikkuu koko ajan, mutta hintatakuun avulla voit aina asioida turvallisesti asioidessasi Kultapisteen kanssa.

Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna