Myy kultalaatta Kultapisteelle

Kultalaatan myynti Kultapisteelle on helppoa ja turvallista. Me ostamme joka kuukausia suuren määrän kultalaattoja, ja maksamme niistä todella hyvän hinnan. Kun päätät myydä kultalaatan meille, voit olla luottavaisin mielin, sillä olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista kultalaattojen ostajista. Tämän vuoksi annamme sinulle sekä hinta- että tyytyväisyystakuun, kun päätä myydä kultalaattasi meille. Lisätietoja hinta- ja tyytyväisyystakuistamme saat yleisehdoistamme.

Ostetaan kultalaattoja kunnosta riippumatta

Kultapisteellä ostetaan kultaa ja kultalaattoja kunnosta riippumatta, koska me maksamme nimenomaan kullasta, emmekä tietynlaisesta muotoilusta tai tunnearvosta. Olivatpa kultalaattasi missä kunnossa tahansa, niin me punnitsemme ne, tarkistamme niiden karaattipitoisuuden, ja maksamme rahat sinulle 24 tunnin kuluessa lähetyksesi vastaanottamisesta. Mikäli päätät myydä kultalaattoja, joilla on mahdollista design-arvoa, niin olemme sinuun yhteydessä puhelimitse tarjotaksemme mahdollisimman hyvää asiakaspalvelua, ja varmistaaksemme että haluat myydä kyseiset kultalaatat meille.

Miten kultalaatan myynti onnistuu?

Kultalaatan myynti onnistuu helpoiten, kun tilaat meiltä itsellesi maksuttoman Kultakirjeen. Kultakirje pitää sisällään tarkat ohjeet kultalaattojen myymiseksi, ja tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Kultakirjeen vastauslähetyskuori on vakuutettu 10 000 euroon saakka, ja lisäksi olemme maksaneet myös postimaksun puolestasi etukäteen. Voit siis olla turvallisin mielin, kun myyt kultalaattasi Kultapisteelle.

Myy kultaa jo tänään ja muuta kulta rahaksi – Tilaa maksuton Kultakirje sivuiltamme!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Suosittelen

Kaikki sujui nopeasti ja vaivattomasti. Ammattitaitoista toimintaa. Oli helppo asioida, suosittelen.

Nanni

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Oli iloinen yllätys, miten helposti, vaivattomasti ja nopeasti vanhat turhat kultakorut vaihtuivat rahaksi.

Kati

Hyvä hinta ja toimitus

Nopea ja helppo palvelu. Kullan markkinahinnat kohdillaan.

Petri Niemenmaa