Hammaskulta – Kultapiste ostaa hammaskultaa

Me Kultapisteellä ostamme kaikenlaista kultaa, olipa kyseessä sitten vaikka hammaskulta. Kun myyt hammaskultaa, puhdistamme hammaskullan ja teemme analyysit täysin maksutta. Kun hammaskulta on arvioitu, saat siitä reaaliaikaisen ilmoituksen sekä sähköpostitse että tekstiviestitse. Rahat maksetaan tilillesi aina 24 tunnin kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet hammaskultasi.

Kultahammas myyntiin? Ostamme hammaskultaa päivittäin

Ostamme kultaa – ja hammaskultaa – suuria määriä päivittäin. Meillä on vuosien kokemus hammaskullan ostamisesta, joten voit olla turvallisin mielin, kun päätät myydä kultaa meille. Tarvittaessa voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla tulee kysyttävää siitä, kuinka myydä kultahammas tai useampia kultahampaita.

Miksi myydä hammaskulta tai kultahammas juuri nyt?

Välillä asiakkaamme kysyvät meiltä, miksi hammaskulta kannattaa myydä juuri nyt. Kun myy kultaa, on hyvä kiinnittää huomiota siihen, mikä kullan hintakehitys on ollut viime aikoina. Sama pätee myös silloin, kun päätät myydä hammaskultaa. Kullan hinta on tällä hetkellä kaikkien aikojen huipussaan, ja siitä on tullut helppo tapa tienata rahaa ja saada käteistä. Varsinkin jos kaapeissa on yksi tai useampi kultahammas, niin yhä useampi suomalainen on päättänyt myydä hammaskultaa juuri nyt. Me Kultapisteellä annamme sinulle tyytyväisyystakuun asioidessasi kanssamme. Muuta siis kulta rahaksi jo tänään!

Ostamme hammaskultaa – Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Suosittelen

Kaikki sujui nopeasti ja vaivattomasti. Ammattitaitoista toimintaa. Oli helppo asioida, suosittelen.

Nanni

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Oli iloinen yllätys, miten helposti, vaivattomasti ja nopeasti vanhat turhat kultakorut vaihtuivat rahaksi.

Kati

Hyvä hinta ja toimitus

Nopea ja helppo palvelu. Kullan markkinahinnat kohdillaan.

Petri Niemenmaa