Kulta, Helsinki

Kultapiste on erikoistunut kullan ostamiseen, ja vaikka ostammekin joka päivä suuria määriä erilaista kultaa ympäri Suomea, niin suurin osa kullasta tulee meille Helsingistä. Kulta, Helsinki ja Kultapiste vaikuttavatkin olevan hyvä yhdistelmä, sillä useat helsinkiläiset asiakkaat ovat asioineet kanssamme viime vuosina jo useaan otteeseen. Kulta selvästikin kiinnostaa helsinkiläisiä, koska kullan hinta on nyt todella korkealla.

Myy kultaa, Helsinki

Me Kultapisteellä ostamme kultaa Helsingistä ja ympäri Suomea. Helsinki ja Kulta ovat jännä yhdistelmä, sillä pääkaupunkimme on täynnä fyysisiä kultasepän liikkeitä, mutta siitä huolimatta yhä useampi helsinkiläinen valitsee myydä kultaa Kultapisteelle internetin ja postin välityksellä. Turvallinen, helppo ja maksuton palvelumme kiinnostaa, ja saamamme palautteen mukaan myös mahdollisuus muuttaa kulta rahaksi nopeasti on ollut yksi menestyksemme kulmakiviä myös Helsingissä.

Kulta, Helsinki ja kultakuume

Viime vuosien perusteella voidaan Helsingissä puhua jonkin asteisesta kultakuumeesta. Tarpeettomien kultaesineiden myynti on lisääntynyt valtavasti, ja kullan kierrättämisestä on tullut osittain jopa trendikästä.

Tilaa sinäkin oma maksuton Kultakirje jo tänään!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri…

Hyvä palvelu ja kaikki meni juuri niinkuin sovittiin. Nopea toiminta alusta loppuun. Asiakaspalveluun soitettaessa oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Tulen käyttämään Kultapistettä uudestaan kun tarve. Kiitos

Ville

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja…

Kultakirjeen tilaaminen oli helppoa ja se sisälsi selkeät ohjeet korujen lähettämiseen. Sain ihan hyvän summan vanhoista kulta- ja hopeakoruistani. Raha tuli tililleni jo arviointipäivänä iltapäivästä.

Taina

Nopea asian hoitaminen

Nopea asian hoitaminen niinkuin luvattiinkin. Käytän palvejulanne jatkossakin jos tulee tarvetta. Kiitos.

Virve