Kulta, Helsinki

Kultapiste on erikoistunut kullan ostamiseen, ja vaikka ostammekin joka päivä suuria määriä erilaista kultaa ympäri Suomea, niin suurin osa kullasta tulee meille Helsingistä. Kulta, Helsinki ja Kultapiste vaikuttavatkin olevan hyvä yhdistelmä, sillä useat helsinkiläiset asiakkaat ovat asioineet kanssamme viime vuosina jo useaan otteeseen. Kulta selvästikin kiinnostaa helsinkiläisiä, koska kullan hinta on nyt todella korkealla.

Myy kultaa, Helsinki

Me Kultapisteellä ostamme kultaa Helsingistä ja ympäri Suomea. Helsinki ja Kulta ovat jännä yhdistelmä, sillä pääkaupunkimme on täynnä fyysisiä kultasepän liikkeitä, mutta siitä huolimatta yhä useampi helsinkiläinen valitsee myydä kultaa Kultapisteelle internetin ja postin välityksellä. Turvallinen, helppo ja maksuton palvelumme kiinnostaa, ja saamamme palautteen mukaan myös mahdollisuus muuttaa kulta rahaksi nopeasti on ollut yksi menestyksemme kulmakiviä myös Helsingissä.

Kulta, Helsinki ja kultakuume

Viime vuosien perusteella voidaan Helsingissä puhua jonkin asteisesta kultakuumeesta. Tarpeettomien kultaesineiden myynti on lisääntynyt valtavasti, ja kullan kierrättämisestä on tullut osittain jopa trendikästä.

Tilaa sinäkin oma maksuton Kultakirje jo tänään!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Nopeava, ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu

Ystävällinen, asiantunteva ja auttavainen asiakaspalvelu heti ensimmäisen puhelun yhteydessä. Nopea toiminta ja asian viimeistely.

Riitta

Viisi tähteä

Palvelu oli ystävällistä, täsmällistä, nopeaa ja luotettavaa.

Olga

Hyvin toiminut ja hinta kohdillaan

Hyvin toiminut ja hinta kohdillaan.

Leena Kumpulainen