Kulta, Helsinki

Kultapiste on erikoistunut kullan ostamiseen, ja vaikka ostammekin joka päivä suuria määriä erilaista kultaa ympäri Suomea, niin suurin osa kullasta tulee meille Helsingistä. Kulta, Helsinki ja Kultapiste vaikuttavatkin olevan hyvä yhdistelmä, sillä useat helsinkiläiset asiakkaat ovat asioineet kanssamme viime vuosina jo useaan otteeseen. Kulta selvästikin kiinnostaa helsinkiläisiä, koska kullan hinta on nyt todella korkealla.

Myy kultaa, Helsinki

Me Kultapisteellä ostamme kultaa Helsingistä ja ympäri Suomea. Helsinki ja Kulta ovat jännä yhdistelmä, sillä pääkaupunkimme on täynnä fyysisiä kultasepän liikkeitä, mutta siitä huolimatta yhä useampi helsinkiläinen valitsee myydä kultaa Kultapisteelle internetin ja postin välityksellä. Turvallinen, helppo ja maksuton palvelumme kiinnostaa, ja saamamme palautteen mukaan myös mahdollisuus muuttaa kulta rahaksi nopeasti on ollut yksi menestyksemme kulmakiviä myös Helsingissä.

Kulta, Helsinki ja kultakuume

Viime vuosien perusteella voidaan Helsingissä puhua jonkin asteisesta kultakuumeesta. Tarpeettomien kultaesineiden myynti on lisääntynyt valtavasti, ja kullan kierrättämisestä on tullut osittain jopa trendikästä.

Tilaa sinäkin oma maksuton Kultakirje jo tänään!

Laske tarkalleen paljonko maksamme kullasta

32.27€/g

Tilaa ennen 14.00 ja postitamme Kultakirjeen sinulle saman arkipäivän aikana.

  • Täysin ilmainen
  • Ei-sitova
  • Palautusoikeus

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija