Kullan hinta on yksi Suomen parhaimpia

Ostamme kultaa suoraan internetin ja postin välityksellä, jolloin tarjoamamme kullan hinta on todella korkea. Voimme tarjota sinulle erityisen korkean kullan hinnan, koska meillä ei ole kalliita asiakasliiketilojen vuokria maksettavana ympäri Suomea. Sen sijaan keskitymme mahdollisimman kustannustehokkaaseen toimintaan, jotta sinä asiakkaana saisit mahdollisimman parhaan hinnan kullastasi. Meidän marginaalimme laitetaan kullan hinnan puristamiseen mahdollisimman hyväksi, emmekä käytä turhaa rahaa siihen, että liiketiloillamme olisi parhaat mahdolliset osoitteet kaikissa kaupungeissa.

Kullan hintaa kannattaa vertailuttaa

Maksamamme kullan hinta kestää vertailun. On kuitenkin hyvä muistaa, että kullan hinta ei ole ainoa asia, mitä sinun kannattaa vertailla. Valitettavasti on olemassa joitakin kullan ostajia, jotka mainostavat hämmästyttävän korkeita hintoja kullasta, jotka ylittävät joskus – vieläpä melko usein – kullan maailmanmarkkinahinnan. Nämä ovat niin kutsuttuja ”houkutteluhintoja”, joilla kyseiset yritykset houkuttelevat sinua myymään kultaesineesi juuri heille. Kun sitten saat maksun kullastasi, alkavat valitettavan usein haasteet: esineiden paino ei esimerkiksi täsmää, mikä johtaa selvästi huonompaan kullan hintaan.

Kun ensin mainostetaan markkinoiden ylivoimaisesti parasta hintaa, ja sen jälkeen poistetaan muutamia grammoja painosta, niin asiakkaan saama kullan hinta ei enää näytäkään markkinoiden parhaalta. Kannattaa siis vertailla asiakaskokemuksia! Mitä asiakkaat sanovat kyseisestä yrityksestä; sen pitäisi olla paras mahdollinen mittari sinullekin.

Luotettava ja Turvallinen kullan hinta Kultapisteeltä

Kullan maailmanmarkkinahinta vaihtelee päivittäin satoja kertoja. Meillä on henkilökuntaa ympäri Pohjoismaita, jotka seuraavat kullan hintakehitystä ympäri vuorokauden. Tällä tavoin pystymme takaamaan sinulle hyvän hinnan kullasta, milloin ikinä tilaatkaan Kultakirjeesi. Kultapisteen asiakkaana voit olla varma, että kultasi punnitaan Inspectan tasaisin väliajoin tarkastamilla vaaoilla. Näin kullan hinta ja kullan arviointi perustuvat esineiden oikeaan painoon, eikä arvauksiin.

Kullan hinta vaihtelee ja siinä on eroja

Kultapiste tarjoaa sinulle asiakkaana uuden, yksinkertaisen ja helpon tavan myydä kultaa. Entisaikoihin oli tapana mennä vertailemaan kullan hintoja kultaseppien ja kultaliikkeiden luokse saadakseen parhaan hinnan kullasta. Jo tällöin valitettavan monet käyttivät kyseenalaisia keinoja kullan painon punnitsemisessa. Nykyään voit suorittaa vertailua internetissä, ja asioida niistä luotettavimpien kanssa. Kultapiste on yksi Pohjoismaiden suurimmista kullan ostajista, ja tarjoamme sinulle asiakkaana äärimmäisen hyvän hinnan kullastasi. Korkeakullan hinta on kuitenkin vain yksi asia, koska kanssamme asioit turvallisesti: jokainen lähetys on vakuutettu puolestasi jopa 5.000 euroon saakka, ja postimaksukin on maksettu etukäteen.

Kullan hinta ohjautuu maailmanmarkkinahinnan mukaan

Kullan hinta vaihtelee päivittäin ja määräytyy kullanmaailmanmarkkinahinnan mukaan. Viime vuosien aikanakullan hinta on lyönyt kaikki aikaisemmat ennätykset, ja hinta on edelleen todella korkea. Lontoon kultapörssi seuraa kullan maailmanmarkkinahintojen vaihtelua, jonka perusteella myös Kultapiste maksaa asiakkailleen.

Pystyäksemme tarjoamaan sinulle mahdollisimman suotuisan hinnan kullastasi, hoidamme koko kullan ostoprosessin itse ilman turhia välikäsiä. Tällä tavoin säästämme rahaa kriittisissä paikoissa, mikä tarkoittaa tyytyväisempiä asiakkaita. Kaikki kulta, jota ostamme, käsitellään todella varovaisesti ja vakuutettuna läpi koko myyntiprosessin.

Tilaa oma Kultakirje jo tänään – Varmista paras kullan hinta!

Kullan hinta on tällä hetkellä huipussaan, joten tilaathan oman Kultakirjeesi jo tänään. Kun myy kultaa, onkullan hinta yleensä yksi tärkeimpiä kriteerejä myyntihetkellä. Tällä hetkellä pystymme takaamaan todella hyvät hinnat tarpeettomista kultakoruistasi ja -esineistäsi, joten tilaa oma Kultakirjeesi jo tänään. Olemme maksaneet sekä postimaksun että vakuutuksen puolestasi, joten sinun tarvitsee vain seurata yksinkertaisia ohjeita. Kullan myynti ei ole ikinä ollut helpompaa ja taloudellisesti kannattavampaa.

Tilaa maksuton Kultakirje jo tänään ja muuta kulta rahaksi!

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna