Asiakkaat kertovat

Kultapiste on ostanut kultaa yksityishenkilöiltä vuodesta 2009 ja on vuosien kuluessa saanut yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Jaamme täällä asiakkaidemme lyhyitä kertomuksia siitä, mitä he tekivät rahoilla jotka he saivat myydessään kultansa meille.

Mitä Kultapisteen asiakkaat tekevät rahoilla jotka he saavat?

Objektiivi miehelle:

”Sain tänään iloisen uutisen että minun ”romukultani” oli hieman yli 200 euron arvoista! En todellakaan uskonut sen olevan niin paljon. Nyt on mieheni joululahja pelastettu! Hän saa objektiivin kameraansa, joten hän saa jotain mitä on toivonut, josta on hyötyä ja joka on henkilökohtainen hänelle!”

Matka Sveitsiin:

”Sain niin hyvän maksun että tilasin matkan Sveitsiin”

Käsilaukku ja illallinen kahdelle:

”Buzzador kampanjan kautta olemme saaneet tarjouksen, että myydessämme kultaa saamme euron enemmängrammalta. Koska minulla on lojunut vanhaa kultaa lipaston laatikossa vuosia, ajattelin että miksei? Pienen lapsen vanhempana minulla on hädintuskin koskaan mahdollisuutta hemmotella itseäni. Lapsen tarpeet tulevat aina ensisijaisena. Vanha sormus ja kaksi rikkinäistä kaulaketjua tekivät että sain kerrankin ostaa jotain itselleni. Sain hemmotella itseäni uudella, hieman hienommalla käsilaukulla ja rahat riittivät vielä illalliseen kahdelle rakkaan avomieheni kanssa. Sain siis jotain henkilökohtaista sekä myös laatuaikaa rakastamani kanssa. Jos minulla olisi enemmän kultaa myytävänä, niin tekisin sen samantien”!

Paratiisimatka:

”Harmaat pilvet roikkuvat kaupungin yllä, hidasta tihkusadetta, yhtäkkinen ukkosen jyrähdys joka saa ikkunan ruudut helisemään. Sataa kaatamalla ja kuuluu vaimeaa rapinaa ikkunaa vasten. Aamulla sade hakkaa edelleen ikkunaan, sade ei koskaan lakkaa. Meidän täytyy päästä tästä kylmästä ja pimeästä säästä, miksei matkustaa lämpimämpiin maihin? Alamme katsomaan matkoja netistä ja yhtäkkiä löydämme paratiisin. Miten meillä on varaa matkustaa paratiisiin? Eikö meillä ole hieman kultaa mitä myydä? Kyllähän meillä on. Kaivamme esiin kullan jota emme ole käyttäneet vuosiin, laitamme sen Kultapisteeltä saatuun pussiin. Vain pari päivää myöhemmin on rahat paratiisimatkaan meidän tilillämme. Pian on aika aloittaa pakkaaminen pois sateesta ja tylsästä arkipäivästä ja vaihtaa se lämpöön, aurinkoon ja seikkailuun. Kiitos Kultapiste.fi!”

Lentolippu:

”Aion käyttää Kultapisteen rahani lentolippuun. Olen nimittäin vastikään saanut veljentytön ja odotan hänennäkemistä. Kultapiste antoi minulle mahdollisuuden! Ne rahat jotka eivät mene lentolippuun, käytän ne ostamalla Roosa nauha-kampanjan rusetteja ja annan ne lähimmäisilleni. Joten yhdistän huvin ja hyödyn”

Matka Rodokselle:

”Sijoitin rahani matkaan Rodokselle.”

Matka Lontooseen:

”Minulla on Lontoossa vanha ystävä yläasteajalta joka on asunut siellä 10 vuoden ajan. Yhteydenpidon säilymiseksi soittelemme aina silloin tällöin ja vierailemme toistemme luona kerran vuodessa. Mutta vuonna 2010 sain kaksoset ja sen jälkeen ei ole ollut aikaa taikka rahaa matkustaa. Sensijaan hän on tullut luokseni kaksi kertaa vuodessa. Nyt kun lapset ovat vanhempia tunsin että Lontoon matka voisi olla mahdollinen, mutta taloudellinen tilanne on ollut tiukka. Mutta kiitos Kultapisteen sain Lontoon matkan ja lennän perjantaina!”

Samsung Galaxy Tab 2:

”Kun olin kerännyt yhteen ”lipastonlaatikko kultani” ja lähettänyt ne Kultapisteelle, ajattelin että voin olla tyytyväinen jos saan niistä muutaman kymmentä euroa. Kun sain päivää myöhemmin tekstiviesti ilmoituksen että saisin yli 500 euroa olin pyörtyä… Ensimmäinen ajatukseni oli, että voin mennä kaupungille ja ostaa paljon uusia vaatteita itselleni ja lapsille, mutta harkinnan jälkeen päätin että säästän rahat ja sen sijaan ostan joululahjaksi meille kaikille viidelle Samsung Galaxy Tab 2 taulutietokoneen!!! Se maksaa noin 300 euroa ja sen jälkeen minulla on vielä rahaa ostaa entistä enemmän joululahjoja meidän kolmelle lapselle!!! Joten tänä jouluna meillä on kaikilla kullan kimallus silmissä kiitos Kultapisteen!! Tuhannet kiitokset että koristelitte jouluaaton viettomme kultareunuksin!!! Halaukset, Viveka”

Kuten huomaat on useita hauskoja tapoja hyödyntää rahat jotka me maksamme kullastanne! Hemmottele itseäsi jollain hauskalla, hienolla tai hyvällä. Myy kultakorusi tai muut esineet ja sijoita rahat johonkin ikimuistoiseen.

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Ystävällinen ja nopea palvelu

Ystävällinen ja nopea palvelu. Kannustan muitakin teille asioimaan. Kaiken kaikkijaan positiivinen kokemus, kiitos.

Reijo Toivonen

Palvelu oli nopeaa, helppoa ja turvallista.

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenpito sähköpostitse piti minut ajantasalla tapahtumista. Punnitsin lähettämäni tavaran tarkasti ja sain mielestäni sen mukaisesti maksun. Olen tyytyväinen helppouteen ja sain turhat korut pois pöytälaatikosta.

Hannele

Nopeasti ja helposti rahat tilille

Nopeasti ja helposti rahat tilille, reilu hinta.

Sanna