Keskittyminen parhaaseen palveluun ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen!

Kultapiste on ostanut kultaa verkossa vuodesta 2009 ja meille on vuosien mittaan kertynyt runsaasti kokemusta kullan ostosta sekä offline että online. Työntekijämme on valikoitu huolellisesti ja he ovat intohimoisia siitä mitä teemme. Tämä on mielestämme tärkeää jotta voimme jatkuvasti kehittyä ja keskittyä oikeisiin asioihin – sinuun asiakkaana!

Olemme ensimmäisestä päivästä lähtien pyrkineet 100% asiakastyytyväisyyteen. Sen vuoksi olemme aina olleet tarkkakuuloisia asiakkaitamme kohtaan. Olemme saaneet rakentavaa palautetta jonka olemme ottaneet vastaan ja työskennelleet sen kanssa, jotta te voitte tuntea olonne turvalliseksi ja tyytyväiseksi Kultapisteeseen kulta verkkokauppiaananne.

Kehittyä ja edelleen kuunnella kohdeyleisöämme on jatkuva prosessi johon suhtaudumme hyvin vakavasti. Toivomme että on selvää, että meillä on jalat maassa ja teemme jatkuvasti parhaamme jotta sinä asiakkaana saat parhaimman mahdollisen asiakaspalvelun ja kokemuksen asioidessasi kanssamme kun myyt kultaa.

Me olemme se vakavasti otettava kultayritys joka pitää sen minkä lupaa – yksinkertainen ja nopea palvelu jossa saat rahat maksettuna 24 tunnin sisällä arvioinnin jälkeen. Olemme saaneet paljon palautetta tyytyväisiltä asiakkailtamme jossa he kertovat mitä he tekivät myymästään kullasta saamilla rahoilla, ja me tulemme joka kerta yhtä innostuneeksi kun kuulemme että rahoista on suuri hyöty!

Testaa mielellään palveluamme mikäli et sitä ole jo tehnyt, ja kerro meille mitä mieltä olet!

Tervetuloa Kultapisteeseen!


Warning: Undefined array key ”karat” in /home/httpd/kultapiste/kultapiste.fi/public_html/wp-content/themes/itc/tpl/block/gold-prices/render.php on line 92

Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kaikki toimi nopeasti

Kaikki toimi nopeasti ja moitteettomasti. Ohjeet olivat helppolukuiset ja selkeät.

Susanna

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu. Ilmoitettiin puhelimitse että pussi tulossa (postin tietäen☺️) Lähettäminen äärettömän helppoa. Lähetyksestä ilmoitus sähköpostiin. Soittaa sai jos kysyttävää ja palvelu ystävällinen.Luotettavan tuntuista. Rahat tilillä nopeasti.🤩

Päivi

Nopea ja luotettava palvelu

Nopea ja luotettava palvelu. Rahat tulivat tilille nopeasti. Helppoa toimintaa, ei tarvinnut kuin viedä kirje postiin ja koko osto tapahtui muutamassa päivässä.

Raija