Kultapiste - tietoa yrityksestä

Kultapiste on Guldbrev AB:n suomalainen tytäryhtiö, joka tarjoaa suomalaisille kuluttajille mahdollisuuden myydä kultaa turvallisesti. Guldbrev AB perustettiin Ruotsissa vuonna 2008 halusta tarjota kuluttajille uusi, nopea ja turvallinen tapa myydä kultaa. Koska kaupankäynti tapahtuu netin kautta emmekä maksa vuokria mm. asiakasliiketiloista, voimme tarjota kullasta korkeimman mahdollisimman hinnan. Meillä on tänä päivänä yli 100.000 tyytyväistä asiakasta ja olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista kullanostajista.

Lähtökohtana turvallisuus

Liiketoimintamme perustuu turvallisuuteen. Kultalähetyksen postittaminen ensimmäistä kertaa saattaa arveluttaa tai jännittää; se on ymmärrettävää ja kunnioitamme sitä. Takaamme kuitenkin täyden turvallisuuden ja lupaamme, että toimiessasi kanssamme voit olla levollisin mielin, koska sekä turvallisuus että luotettavuus ovat aina tärkein prioriteettimme.

Yhteistyö Postin kanssa

Teemme yhteistyötä Postin kanssa ja yhteistyöverkostomme kattaa koko Suomen. Kultakirje kulkee koko matkan vakuutettuna, koska olemme jo etukäteen vakuuttaneet lähetyksesi puolestasi. Lähetyksen sisältö on vakuutettu Postin puolesta 500 euroon asti ja lisäksi Kultapisteellä on oma erillinen vakuutus, jonka ansiosta jokainen lähetys on automaattisesti vakuutettu jopa 1 000 euroon asti. Tämän takia kullan lähettäminen ja myyminen ei ole koskaan ollut turvallisempaa ja helpompaa.

Tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille ylpeyden aihe. He kertovat meistä eteenpäin ystävilleen ja sukulaisilleen ja yli 50 % asiakkaistamme valitsee meidät suositusten perusteella. Huolehdimme asiakastyytyväisyydestä maksamalla korkean kullan hinnan ja nopeilla toimituksilla. Olemme iloisia osaamisestamme ja se näkyy myös ulospäin. Samalla haluamme kehittyä koko ajan parempaan päin, ja tämän takia mittaamme tasaisin väliajoin asiakkaidemme tyytyväisyyttä. Otamme mielellämme vastaan vinkkejä toimintamme parantamiseksi.

Aikaa tilata:
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

jotta lähetämme Kultakirjeesi jo tänään!
Tilaa ilmainen Kultakirjeesi

  • Rahat tililläsi 24 tunnin kuluessa arvioinnista

  • 3 päivän peruutusoikeus

  • Parhaitten kategoriassa

  • Ilmainen vakuutus ja postimaksu

Tilaa Kultakirje