Toimi näin, kun haluat myydä kultaa.

jk

1. Tilaa kotiisi maksuton Kultakirje

Kultakirjeen tilaat kätevästi ympäri vuorokauden kotisivuiltamme tai soittamalla asiakaspalvelumme. Lähetämme tilaamasi Kultakirjeen sinulle saman tien (arkipäivisin), mikäli olet tilannut ennen klo 18.00. Lauantaina, Sunnuntaina sekä pyhäpäivinä tilatut Kultakirjeet lähetämme sitä lähimpänä arkipäivänä. Asiakaspalvelumme palvelee sinua ma-pe klo 11:00–15:00 puh 09 - 3158 1635. Lounastauko: 13:00 - 14:00 

Kultakirjeen_tilaaminen_on_turvallista2. Lähetä kulta meille turvallisesti etukäteen vakuutettuna

Tilaamasi kirjeen mukana saat vastauslähetyskuoren ja tarkat ohjeet kuinka toimia. Kullan lähetät meille turvapussissa, jonka laitat vastauslähetyskuoreen. Olemme maksaneet lähetyskustannukset puolestasi, ja lähetys on tietysti vakuutettu. Kotisivujemme kohdasta Kultakirje näet, mitä saat kotiisi tilatessasi Kultakirjeen. 

Kultakirje on vakuutettu ja postimaksu maksettu. Säilytä postista saamasi kuitti.

3. Lähetyksesi on aina vakuutettu ja etukäteen maksettu

Kun valitset Kultapisteen, lähetyksesi on aina vakuutettu 10 000 euroon saakka. Muista säilyttää postista lähetyksen yhteydessä saamasi kuitti, jotta vakuutus on voimassa.

Kulta arvioidaan aina huolellisesti ja ammattitaidolla nykyteknologiaa hyväksikäyttäen.4. Kulta arvioidaan huolellisesti

Perille saapuessaan kultasi arvioidaan välittömästi. Kun arviointi on tehty, lähetämme s-postiisi arvioinnin tuloksen. Arviointi suoritetaan huolella, ammattitaidolla sekä korkealaatuista teknologiaa hyödyntäen. Kullan hinta määräytyy karaatin ja painon mukaan.

Rahat maksetaan asiakkaan tilille 24 tunnin kuluessa kullan arvioinnista.5. Rahat maksetaan tilillesi 24 tunnin sisällä

Kun arviointi on tehty ja olet saanut viestin matkapuhelimeesi ja/tai s-postiisi, maksamme kullan arvon mukaisen summan tilillesi. Suoritamme maksun aina 24 tunnin kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.