Toimi näin, kun haluat myydä kultaa.

jk

1. Tilaa kotiisi maksuton Kultakirje

Kultakirjeen tilaat kätevästi joko kotisivuiltamme tai soittamalla asiakaspalvelumme numeroon 09-3158 1635. Kun tilaat kirjeesi arkisin ennen klo 18:00, saapuu se sinulle todennäköisesti jo seuraavana arkipäivänä.

Kultakirjeen_tilaaminen_on_turvallista2. Lähetä kulta meille turvallisesti etukäteen vakuutettuna

Tilaamasi kirjeen mukana saat vastauslähetyskuoren ja tarkat ohjeet kuinka toimia. Kullan lähetät meille turvapussissa, jonka laitat vastauslähetyskuoreen. Olemme maksaneet lähetyskustannukset puolestasi, ja lisäksi lähetys on vakuutettu. Kotisivujemme kohdasta Kultakirje näet, mitä saat kotiisi tilatessasi Kultakirjeen.

Kultakirje on vakuutettu ja postimaksu maksettu. Säilytä postista saamasi kuitti.

3. Lähetyksesi on aina vakuutettu ja etukäteen maksettu

Kun valitset Kultapisteen, on lähetyksesi vakuutettu aina jopa 10 000 euroon saakka. Muista säilyttää postista lähetyksen yhteydessä saamasi kuitti, jotta vakuutus on voimassa.

Kulta arvioidaan aina huolellisesti ja ammattitaidolla nykyteknologiaa hyväksikäyttäen.4. Kulta arvioidaan huolellisesti

Perille saapuessaan kultasi arvioidaan välittömästi. Kunnes arviointi on valmis te saatte sähköpostin osoiteesenne. Arviointi suoritetaan huolella, ammattitaidolla ja korkealaatuista teknologiaa hyödyntäen, ja kullan hinta määräytyy karaatin ja painon mukaan.

Rahat maksetaan asiakkaan tilille 24 tunnin kuluessa kullan arvioinnista.5. Rahat maksetaan tilillesi 24 tunnin sisällä

Kun arviointi on valmis, ja olet saanut viestin matkapuhelimeesi ja/tai sähköpostiisi, maksamme kullan arvon mukaisen summan tilillesi. Suoritamme maksun aina 24 tunnin kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.