Toimi näin, kun haluat myydä kultaa

1. Tilaa kotiisi maksuton Kultakirje

Kultakirjeen tilaat kätevästi ympäri vuorokauden kotisivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme. Lähetämme tilaamasi Kultakirjeen sinulle saman tien (arkipäivisin), mikäli olet tilannut ennen klo 18:aa. Lauantaina, Sunnuntaina sekä pyhäpäivinä tilatut Kultakirjeet lähetämme seuraavana arkipäivänä. Asiakaspalvelumme palvelee sinua ma-pe klo 11.00–14.00 puh. 09 - 3158 1635.

2. Lähetä kulta meille turvallisesti etukäteen vakuutettuna

Tilaamasi kirjeen mukana saat vastauslähetyskuoren ja tarkat ohjeet siitä, kuinka toimia. Kullan lähetät meille turvapussissa, jonka laitat vastauslähetyskuoreen. Olemme maksaneet lähetyskustannukset puolestasi, ja lähetys on tietysti vakuutettu. Kotisivujemme kohdasta Kultakirje näet, mitä saat kotiisi tilatessasi Kultakirjeen.

3. Lähetyksesi on aina vakuutettu ja etukäteen maksettu

Kun valitset Kultapisteen, lähetyksesi on aina vakuutettu 1 000 euroon saakka. Muista säilyttää postista lähetyksen yhteydessä saamasi kuitti, jotta vakuutus on voimassa.

4. Kulta arvioidaan huolellisesti

Perille saapuessaan kultasi arvioidaan välittömästi. Kun arviointi on tehty, lähetämme sähköpostiisi arvioinnin tuloksen. Arviointi suoritetaan huolellisesti, ammattitaitoisesti sekä korkealaatuista teknologiaa hyödyntäen. Kullan hinta määräytyy karaatin ja painon mukaan.

5. Rahat maksetaan tilillesi 24 tunnin kuluessa

Kun arviointi on tehty ja olet saanut viestin matkapuhelimeesi ja/tai sähköpostiisi, maksamme kullan arvon mukaisen summan tilillesi. Suoritamme maksun aina 24 tunnin kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Mitä Kultakirje sisältää?

1.

Tilaa Kultakirje kotisivumme kautta täyttämällä tietosi sivun kaavakkeeseen ja paina "Tilaa". Tilaaminen onnistuu myös soittamalla asiakaspalveluumme 09 3158 1635.

2.

Saat kotiisi Kultakirjeen sekä ohjeet. Ohjeet kertovat selkeästi, miten sinun tulee toimia.

3.

Laita kultaesineesi Kultakirjeen mukana tulevaan turvapussiin ja sulje pussi.

4.

Täytä tietosi sopimuspaperiin ja allekirjoita sopimus. Sen jälkeen olemme oikeutettuja ostamaan kultaesineesi.

5.

Laita allekirjoittamasi sopimus sekä kultaesineet sisältävä turvapussi Kultakirjeen mukana tulevaan vakuutettuun kuoreen ja vie se lähimpään postitoimistoon. Muista säilyttää postista saamasi kuitti!

Aikaa tilata:
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

jotta lähetämme Kultakirjeesi jo tänään!
Tilaa ilmainen Kultakirjeesi

  • Rahat tililläsi 24 tunnin kuluessa arvioinnista

  • 3 päivän peruutusoikeus

  • Parhaitten kategoriassa

  • Ilmainen vakuutus ja postimaksu

Tilaa Kultakirje