Henkilötietojen käsittely

Uusi tietosuojasäännöstö (GDPR) tulee voimaan 25. toukokuuta 2018, ja sen jälkeen se korvaa henkilötietolain (PUL). Tietosuojasäännöstö tai yleinen tietosuojadirektiivi on uusi laki, jota sovelletaan kaikissa EU-maissa ja säätää, miten henkilötietoja voidaan käyttää. GDPR tarkoittaa, että yrityksille asetetaan korkeampia suojausvaatimuksia yksityisyyden suhteen ja että asiakkaan oikeudet selkeytyvät.

Kultapiste suojelevat asiakkaiden yksityisyydestä ja haluavat kaikkien olevan turvallisia henkilökohtaisen tietojemme hallintaan. Alla on kuvaus siitä, miten työskentelemme henkilötietojen kanssa ja mitä oikeuksia sinulla on asiakkaana.

Mikä on henkilökohtainen tehtävä?

Henkilökohtaiset tiedot ovat henkilötietoja, jotka tunnistavat sinut henkilökohtaisesti. Joitakin esimerkkejä henkilötiedoista ovat nimi, sähköpostiosoite, sosiaaliturvatunnus ja puhelinnumero.

Kuka vastaa henkilötietojen käsittelystä?

Kulta365 Oy (org nr 2353334-4), PB 238, 00131 Helsinki, on henkilökohtaisesti vastuussa henkilötietojesi hallinnasta.

Miten keräämme ja käsittelemme henkilötietoja?

Keräämme nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi täyttämällä nämä tiedot asiakkaana tilauksen yhteydessä.

Kirjoitamme kirjallisen sopimuksen henkilökohtaisen tunnusnumeron, kun asiakas lähettää meille esineitä.

Pankkitilisi numeron ilmoitat meille itse asiakkaana.

Kultapisteen henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Keräämme ja hallinnoimme henkilötietoja seuraavissa tarkoituksissa:

1. Voidaksesi aloittaa ja täyttää sopimuksen asiakkaan kanssa.

2. Lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Henkilökohtaiset tarjoukset Kultapisteeltä

Kun tilaat uuden kultakirjeen, valitset itse asiakkaana, jos haluat vastaanottaa tarjouksia ja etta lähetamme teille sähköpostia. Jos olet hyväksynyt tämän, henkilökohtaisia ​​tietojasi käytetään lähettämään uutiskirjeitä ja tarjouksia.

Henkilötietojen tallentaminen

Kun tilaat uuden kultakirjeen, valitset itse asiakkaana, jos haluat vastaanottaa tarjouksia ja etta lähetamme teille sähköpostia. Jos olet hyväksynyt tämän, henkilökohtaisia ​​tietojasi käytetään lähettämään uutiskirjeitä ja tarjouksia.

Henkilötietojen tallentaminen

Henkilötiedot tallennetaan tapahtuman päätyttyä lakisääteisen velvoitteen perusteella sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Poliisivirasto on tallentanut kaikki henkilötiedot voidakseen noudattaa voimassa olevan lainsäädännön vaatimuksia ja vastata viljelijän vaatimuksiin. Tämä koskee asiakkaita, jotka ovat myyneet tavaroita meille.

Niille asiakkaille, jotka ovat vain tilannut kultakirjeen lähettämättä tuotteita meille, säilytetään henkilötietoja ainoastaan ​​tapauksissa, joissa asiakas on antanut meille suostumuksen tarjouksen ilmoittamiseen.

Muita tietoja henkilötiedoista

Viljelijä kerää kaikki henkilökohtaiset tiedot suoraan asiakkaalta.

Viljelijät voivat jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja poliisin viranomaisen kanssa.

Asiakkaidemme oikeudet

Asiakkaillamme on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojen korjaamista.

Asiakkailla on oikeus vaatia henkilökohtaisten tietojen poistamista tapauksissa, joissa asiakas ei ole myynyt mitään Cultivistille. Voimme poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot edellyttäen, että se ei ole laillisen velvoitteen vastainen.

Asiakkaalla on oikeus vaatia kopio henkilökohtaisista tiedoista, jotka olemme tallentaneet asiakkaasta.

Asiakkaillamme on oikeus irtisanoa uutiskirjeitä ja tarjouksia meiltä. Tämä tapahtuu käyttämällä kaikkien postitusten yhteydessä sijaitsevaa rekisteröimätöntä linkkiä tai suoraan yhteyttä asiakaspalveluun.

Evästeet

Kun vierailet Kultapisteen verkkosivustolla, ilmoitamme, että evästeet tallennetaan selaimeesi. Jos haluat poistaa tallennetut evästeet, voit siirtyä selaimesi asetuksiin ja poistaa ne. Sitten sinun ei kannata vierailla Kultapisteen verkkosivuilla, jotta vältetään useiden evästeiden tallentaminen selaimeesi. Lue lisää siitä, miten evästeitä käytetään meidän termeissämme.

Yhteystiedot

Kaikki henkilötietopyynnöt on lähetettävä osoitteeseen: asiakaspalvelu@kultapiste.fi

Kulta365 Oy (org nr 2353334-4) on henkilökohtaisesti vastuussa henkilötietojesi hallinnasta.


Aikaa tilata:
Tim
00:
Min
00:
Sek
00

jotta lähetämme Kultakirjeesi jo tänään!
Tilaa ilmainen Kultakirjeesi

Päivän korkeimmat kultahinnat

24 karaatin kampanjahinta €/g

  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 24k

Lue lisää hinnoistamme ja ehdoistamme

Tilaa Kultakirje